Kwaliteitsgarantie
Machines i.p.v. Handarbeid
Grootinkoop van accessoires
Eenvoudig transport - Eenvoudige logistiek

Voordelen & Prijzen

Prefab betonnen garages behoren volgens menig expert tot de meest zekere, solide en beste prijs-kwaliteit en "onderkomens" voor auto's. Rekers heeft de kwaliteiten en voordelen in vergelijking met traditioneel gemetselde garages voor u op en rijtje gezet.


  • Wist u dat in vergelijking met een traditioneel gebouwde garage, een betonnen prefab garage met dezelfde afmetingen u 16% meer plaats oplevert? Doordat het beton van hoogwaardige kwaliteit en daardoor zeer stabiel is, kunnen de wanddiktes gereduceerd worden.

  • Wij helpen u graag bij de aanvraag van uw bouwvergunning.
    Voor de bouw van een gemetselde garage zijn meestal meerdere verschillende vakmensen nodig. Dat betekent dat u meerdere facturen moet betalen en dat u met meerdere soorten garanties te maken heeft.

  • De bouwtijd voor gemetselde garages bedraagt na het aanleggen van fundering of bodemplaat minstens 5 weken. Een Rekers garage wordt binnen 1 uur gemonteerd en is daarna ook altijd nog te verplaatsen.

Prijsvoorbeeld Enkele garage
6,00 m lang x 3,00 m breed x 2,50 m hoog


Prestatie / Verrichting Traditioneel gemetselde garage* Prefab Garage
planning en bouwbegeleiding 8% 50%
statische berekening 4%
afwerking 7%
bodem 5%
dak 12%
wanden 20%
spuitwerk 14%
schilderwerk 5%
dakbedekking 10%
loodgieter 5%
kanteldeur 4%
loopdeur 3%
elektrische installatie 3%

* Bron: Marktonderzoek

Dat wil zeggen: De traditioneel gebouwde garage kost vaak dubbel zoveel als een prefab garage! En zelfs als u bepaalde bouwverrichtingen zelf zou doen, bent u in de meeste gevallen met een prefab garage toch nog goedkoper uit.

Waarom is dat zo? Hier de antwoorden:


Kwaliteitsgarantie
Rekers prefab garages worden met behulp van de modernste maltechniek en onder consequente in achtneming van de geldende DIN EN 13978, industrieel geproduceerd.
   
Machines i.p.v. handarbeid
Door de juiste indeling van de fabriekshallen en de juiste werkmethoden worden prefab garages aanzienlijk sneller gemaakt, dan de met de handgemaakte gemetselde garages. Tegelijkertijd maakt het vormbare beton het mogelijk om probleemloos verschillende afmetingen garages te produceren.
   
Grootinkoop van accessoires
Rekers koopt steeds vaker grotere aantallen garage-, loopdeuren en andere accessoires in. De daaruit voortkomende prijsvoordelen kunnen dan ook direct aan onze klanten worden doorberekend.
   
Eenvoudig transport - Eenvoudige logistiek
Een Rekers prefab garage wordt in de regel maar één keer - en dan van alles voorzien - naar de juiste eindplaats vervoerd. Voor het bouwen van een gemetselde garage worden daarentegen de verschillende materialen stukje bij beetje aangeleverd en gebruikt voor de opbouw van uw garage. Logisch gevolg is, dat uw garage daardoor ook duurder wordt.
   
Eén aanspreekpersoon - eenvoudige afhandeling
Wie een prefab garage bij Rekers bestelt, heeft daar in de regel maar met één competente aanspreekpersoon te maken. De bouwaanvraag is over het algemeen éénvoudig en de levertijd kort. Dat bespaart afstemmings en administratiekosten en reduceert de vaste kosten - in het voordeel van de Rekers klanten.