v. l. n. r.: Dipl.-Ing Ulrich Rekers, Dipl.-Ing. Hubert Rekers, Dipl.-Kfm. Christof Rekers

Onze onderneming

In meer dan 85 jaar heeft de familieonderneming Rekers Beton, een onderneming met meer dan 700 werknemers, zich ontwikkeld tot een gewaardeerde aanbieder van kant-en-klare producten. Door de tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling, constructie, productie, transport en montage van verschillende kant en klare betonproducten zijn wij een betrouwbare partner voor de meest uiteenlopende bouwopdrachten geworden.

Wij zijn meer dan 10 jaar een succesvolle bouwer van prefab betonnen garages. Rekers biedt een uitéénlopende selectie van betonproducten en keerwanden. Met onze kant-en-klare betonproducten creëren wij succesvolle oplossingen voor de meest verschillende bouwprojecten.
Tevens produceren wij ook hoog kwalitatieve staalbetonnen ringen voor de aanleg van tunnels.

In onze fabrieken, die ingericht zijn met de meest moderne installaties, werken wij uitsluitend met gekwalificeerd personeel en betrouwbare partners. Zij werken daarbij samen met het zeer ervaren personeel van ons constructieafdeling. Zo kunnen wij de markteisen betreffende de rentabiliteit, productkwaliteit, korte bouwtijd en afspraken steeds naleven.

Met praktijkgericht wetenschappelijk en ontwikkelingswerk leggen wij als innovatieve specialist in de prefab betonelementenbouw een bouwstenen voor een verdere succesvolle toekomst.

Fabriek Spelle