Geprüfte Qualität aus dem Labor
Witterungsbeständige Dachbeschichtung
Montage mit Spezialfahrzeug
Anzeigenbeispiele

Infos

Rekers prefab betongarages bieden u 33 % meer beton! In vergelijking tot een aantal andere garageaanbieders, produceren wij onze prefab garages op de modernste mallen en hebben een minimale wanddikte van 80 mm!
Daar waar anderen duidelijk `bezuinigen` biedt Rekers u 33 % meer beton, 33 % meer stabiliteit, 33% meer kwaliteit.

Kijkt u niet alleen naar de aanschafsprijs. Kies een premium kwaliteitsgarage van Rekers Beton!

Belangrijke informatie over onze betonnen prefab garages
Wat krijg ik voor mijn investering? Een belangrijke vraag, want zoals algemeen bekend is goedkoop vaak duurkoop. Wij willen u daarom bij deze graag gedetailleerd over onze kwalitatief hoogwaarde garages en bergingen informeren.

Wat is gewapend beton?
Gewapend beton bestaat uit beton en wapening (staal) waarbij elk component elk zijn eigen unieke eigenschappen heeft. Het beton is voor de opname van drukkrachten verantwoordelijk en het staal voor de opname van zet-, trekkrachten. De speciale en strenge eisen die aan betongarages gesteld worden, staan gedefinieert in de DIN EN 13978.

Besteksomschrijving standaard betongarages:

Constructie
Vloer, muren en plafond worden in één keer gegoten in gewapend beton van de kwaliteitsklasse C45. De wanddiktes bedragen min. 8 cm. De vloer is vrijdragend en loopt naar de deur toe af. Het dak wordt kuipvormig en naar de achtermuur aflopend gevormd.

Dakafdichting
Het dak wordt volledig bedekt en met een van leislag voorziene, glasvezelversterkte bitumineuze dakbaan (uv-bestendig) afgeplakt.

Waterafvoer van het dak
Dakafvoer met bladvanger; de regenpijp is van kunststof en is aan de binnenkant tegen de achtermuur - zonder aansluiting op de riolering - gemonteerd; afvoer door de achter-, of zijmuur of door de vloer, plaats van het aansluitstuk naar keuze.

Wandafwerking

Buiten
Waterafstotende, met vezels versterkte acrylharsbepleistering vermengd met natuursteengranulaat; de kleur kan uit de kleurschaal worden gekozen, de daklijst kan in een andere kleur worden uitgevoerd.

Binnen
Lichte, veegvaste verflaag met spikkels.

Ventilatie
Ventilatieopeningen in de poort, achtermuur en zijmuren.

Garagedeur
Kanteldeur van geheel verzinkt, met kunststof gecoat staal met geribd profiel; met schuimstof gevulde holle profielen, geluidsarm, profielcilinder-slot met 2 sleutels, 2-voudige vergrendeling; kleur: donkerbruin of wit. Op verzoek zijn er ook andere poort-profielen verkrijgbaar tegen een meerprijs.

Uitrusting
Portierstrips ter bescherming van de autoportieren, officieel naambordje en nummerplaat aan de buitenkant.

Funderingen
In Beton B 15 met wapening als strookof puntfunderingen (door u zelf of tegen meerprijs door ons).

Transport
Het transport naar de bouwplaats gebeurt met onze speciale voertuigen.