Prefab garage van Rekers

Betonnen prefab garages en prefab garageboxen van Rekers Beton

Ook de prijzen van auto's zijn de laatste jaren duidelijk gestegen. Wie van zijn auto houdt, gunt zijn auto een kant en klare prefab garage van Rekers. De prefab garages van Rekers dienen niet alleen ter bescherming van uw auto, maar passen zich ook feilloos aan de omgeving of de architectuur van uw woning aan. Zo kunt u kiezen uit een breed scala aan buitenkleuren of afwerkingen in bijvoorbeeld steenmotief!
En dat allemaal in een uitstekend prijs/kwaliteit verhouding. Kortom: een kant en klare betonnen prefab garage van Rekers is ideaal voor uw auto.

Een garage voor iedereen!

Ons aanbod is veelzijdig. Onze prefab garage kunt u als enkele, dubbele of rijen garages laten plaatsen. Ook onze "grote" garageboxen of uit elementen opgebouwde garages zijn een geliefd model momenteel. Kortom: voor ieder wat wils!

De uitvoering laat niets te wensen over. Van de kanteldeur tot een in de muren verzonken elektrische installatie, een elektrische aandrijving met afstandsbediening(en), de buitenwanden afgewerkt in een niet standaard buitenkleur of in steenmotief, uw garage wordt naar uw wensen en individuele eisen opgeleverd.

Laat ons u van onze garages of bergingen overtuigen. Onze medewerkers bespreken graag in een persoonlijk gesprek de voordelen van onze garages en uw wensen.

Uw Rekers team.

U wilt "meer" garage?

Kies dan voor onze "exclusieve garage" die zich dmv innovatieve licht- en functionele elektratechniek van onze standaard garages onderscheiden.
Verder zijn ze voorzien van een rond voordak met een drietal geïntegreerde 220 V halogeenspotjes, geschakeld op een bewegingsmelder of druk op de knop, zijn deze exclusieve garages een streling voor het oog.